Prodat Jiné (Obyvání), Prague, Prague, Cesko, Jeronymova 10

Prodat - Cod. 26160

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 824 m²
  • Pocet pokoju: 21
  • Podlazí: 3

Apartmánový komplex se skládá z přízemí, tři patra a velké podkroví na rohu Husitská a Jeronýmova, celkem 21 nájemních bytů (3x7) a 2 obchody v přízemí.

Byt se nachází v živé Praze 3, a nově postavené schodiště přímo připojen na kopec Vítkov. Doslova zelený park na dvorku s dostatkem příležitostí pro relaxaci, sport a rekreaci, a krásným výhledem ze patře restaurace v Praze. Byt se nachází v docházkové vzdálenosti od hlavních železničních stanicích, autobusových a stanic metra. V blízkosti několik restaurací a obchodů se nachází. Několik muzeí a centrum Prahy (včetně Nám. Republiky a Václavské nám.), Je vzdálen asi 20 minut chůze. Via Husitská se autem snadno dostanete větší výpadovky Wilsonova, který z nich je snadné na silnicích v okolí Prahy.

Komplex byl v nedávné době vybavena nová dlažba, nové okapy a nových oken (celkem 51). Byt je vybaven plynu, vody a elektřiny. V budově není výtah.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB