Prodat Jiné (Pozemky), Rakovník, Central Bohemian Region, Cesko, Rakovnik, Na Hané

Prodat - Cod. 25830

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 29048 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemku o celkové rozloze 29.048 m2 v krásné členité krajině s mohutným komplexem křivoklátských lesů bohatých na vysokých a divokých prasat. Pozemky se nachází asi 5 km jihovýchodně od Rakovníka v obci Chlum u Rakovníka a Rakovník a zasáhnout do Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Historický malebný hrad Křivoklát se nachází méně než
17km. Místo toho, vyznačující se tím, malým množstvím srážek.
907 m2 stavební pozemek se stavebním povolením rekreační -sports důchod pro 60 osob a 3 domy. Schváleno studie budov vyhovující architektonické a urbanistické plánování výborů CHKO Křivoklátsko. 10.601 m2 zahrada a ovocný sad, 3541m2 trvalé travní porosty.
9048 m2 je určeno k obnově vodních ploch s trvalým vegetace travným plánované pro sportovní rybolov, spadá do k.ú. Chlum u
Rakovníka. Všechny kanalizace a přípravné práce pro obnovu vodních ploch jsou již prováděny. Rakovník Obec vydala rezoluci k obnovení vodní plochy, vyvinula hydrogeologický posudek, analýza protokolu sedimentů a biologický výzkum na požadavky NP. Prodej pozemků jsou vyvíjeny analýzy, hodnocení, testů a pozornost od odpovědných orgánů.
Na pozemku je obecní čistírny odpadních vod (ČOV), elektřina na hranici stavebního pozemku, vlastní studna i obecní zdroje vody na hranici pozemku.
Pozemek pro výstavbu, trvalých travních porostů, ovocný sad a obnovu vodních útvarů lze zakoupit samostatně.
Veškerá občanská vybavenost 5 km Rakovník.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB