Prodat Podnikání, Chodova Plana, Plzeň Region , Cesko, Kyjovska

Prodat - Cod. 30950

  • Typologie: Podnikání
  • Oblast: 4500 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 1-storey building

Soukromý pozemek. bez prostředníků
1 podlaží moderní výrobní závod se nachází v České republice (Plzeňský kraj), 10 km do Německa a 18 km od mezinárodního vysokého způsobem D5. Je situován na parcele 4 500 m2 v ve předměstí Chodové Plané ,, 10 minut až jedné z nejznámějších středisek v České republice - Mariánské Lázně. Budova 2 000 m2, vyrobené v souladu s nejnovějšími technologiemi, těží ze 4 plně vybavených kanceláří 170 m2, 2 jídelnách o 110 m2 a nabízí veškeré potřebné další zařízení, jako jsou sprchy a šatny pro minimálně 200 zaměstnanců. Hospodářské operace je usnadněno bezvadný rozložení majetku - 2 velké vchody, dva plynové kotle, kompresor, elektrický rozvaděč, garáž a 50 parkovacích míst, pevné linky a bezpečnostní systém řezání-hrana, snadný přístup pro nákladní dopravu. Železnice se nachází jen pár kilometrů. Území objektu je kompletně oplocen. Přístup na území je po asfaltové silnici.
Vše je v perfektním stavu, výbornou příležitost k růstu nebo rozšířit své podnikání. Prostory jsou vhodné pro farmaceutické a kosmetické výrobě, zpracování masa, zpracování potravin, pivovar, dřevozpracující a elektroinstalace, atd.
Cena na vyžádání. Soukromé vlastnictví, bez prostředníků.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB