Prodat Stavební parcela, Frydek-Mistek, Moravian-Silesian Region , Cesko, Kuncice/Celadna

Prodat - Cod. 31953

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 9396 m²
  • Pocet pokoju: Multiple
  • Podlazí: 2

Ideální investiční nemovitost zahrnující 4podlažní rodinný dům v 2,4 akrech oplocených soukromých zahrad. Nedávno přepracovaný v anglickém stylu rodnou britskou a českou manželkou, tento cihlový, dvoupodlažní dům byl původně postaven v roce 1901. Objekt se nachází v pěší vzdálenosti od golfového areálu Čeladná, Horse-Riding Ranch a oblíbené Lara Wellness Center.

Zahrady jsou již oplotené na dvou odlišných pozemcích, ale lze je jednoduše rozdělit na menší stavební pozemky. Přestože v chráněném, zeleném pásmu Beskydských vrchů je v naší oblasti dovoleno vybudování dalších bytů. (Omezení jsou pouze to, že každý pozemek musí mít minimální rozměry 1 500 čtverečních metrů.)

V současné době se používá jako konvenční dům, všechny pokoje v domě mají vlastní příslušenství, takže je snadno přizpůsobitelné pro použití jako příležitostné prázdninové pronájmy, penziony nebo horské útočiště. Cena snížena pro rychlý prodej. Kupující v hotovosti upřednostňovali kvůli omezeným podmínkám hypotéky pro cizince v ČR.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB