Prodat Vila, Sulice, Central Bohemian Region, Cesko, Sulice

Prodat - Cod. 27700

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 2131 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Architektonicky výjimečný luxusní vila 5kk, o rozloze 415 m2 a velkou zahradou 2131 m2 navrhl proslulý architekt Moderní vila v minimalistickém stylu odrážejí moderní trendy současnosti v atraktivních lokalitách Praha - východ - Sulice. Architekti se také podařilo skvěle luxusním interiérem propojit vily s first-class vybavení a výjimečné architektonické kompozice s vnější terasou, bazénem a zahradou a zavlažovacího systému.
Prostorný interiér velkoryse navržený s výraznou kombinaci skla, betonu a kamene. Přízemí nabízí velký obývací pokoj, jídelnu a kuchyň, s velkými okny, krásné terase a pak se do zahrady s bazénem. , Dominují horního patra je otevřený galerry s širokým schodištěm a čtyři ložnice s vlastní šatnou a koupelnou, Dům je nainstalována inteligentní domácnost, EZS napojen na PCO, elektronické ovládání světel, rolet, vytápění a hudby, s možnost rozšíření podle indivudual klienti přejí.
Potvrzeno třídy B PENB. Tento jedinečný, nadčasový moderní vila se nachází v klidné zástavbě rodinných domů v obci Kamenice - Želivec, v dosahu místní občanské vybavenosti, včetně škol, mateřských škol a obchodů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB