Prodat Dům, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cesko, Libusina

Prodat - Cod. 41067

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 700 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 6
  • Majetkové poměry: Good

Nemovitost se nachází ve velmi lukrativní lokalitě s výbornou dopravní dostupností. V blízkosti jsou známá lázeňská střediska a hotely (Hotel prezident, Karlsbad Grande Madonna, lázeňský hotel Schlosspark). Nedaleko je také jedno z nejlepších fitness center ve městě, tenisové kurty, mezinárodní škola a mnoho dalšího.
Budova bez výtahu obsahuje devět bytů od 32 do 100 m2, obchodní prostor v suterénu budovy o rozloze 100 m2 a půdu o rozloze 70 m2. Dům je v dobrém stavu. V roce 2016 prošel objekt významnou rekonstrukcí s přihlédnutím k výměně střechy, aktualizaci fasády, veškeré komunikace a opravě všech místností v domě. Ohřev vody a individuální vytápění, každý byt má vlastní moderní plynový kotel (veškerá dokumentace k revizi). Všechny apartmány jsou plně zařízené a vybavené elektrickými spotřebiči. Zastavěná plocha budovy je 166 m2. Pozemek u domu 144 m2. Instalace externího výtahu je možná (je zde cenová nabídka).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB