Prodat Domek, Beroun, Central Bohemian Region, Cesko, Lochovice

Prodat - Cod. 25765

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Boutique House na prodej

Zrekonstruovaný dům k prodeji u Prahy. Luxusní dům s nízkou spotřebou energie (120 m2) s malou zahradu poskytující soukromí.
V prvním patře chodby, moderní, plně vybavená kuchyň (18 m2), obývací pokoj s krbem (28 m2), samostatné WC. Ve druhém patře jsou tři ložnice (8 m2, 16 m2 a 21 m2) a velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC, bidetem. Vytápění je zajištěno elektrickými konvektory v podlaze do prvního patra je moderní, ekonomické a estetické vytápění, pak komín, který rozděluje horký vzduch ve druhém patře. Vzhledem k umístění domu na svahu je krásný výhled na krajinu. Útulný zahrada s terasou v přední části a za domem, parkování před domem.
Lochovice nabízí sportovní a kulturní aktivity, stejně jako pošta, mateřská škola, základní škola, tři obchody s potravinami, 2 hospody, veterinární lékař, květinářství, holičství. Kostel a hřbitov, malý hrad s lázněmi přidat historickým nádechem do komunity. Nachází se v blízkosti pevnosti Karlštejn.
Město je ve skutečnosti velmi úzké a dobře do Prahy (dálnice D5, vlakem a autobusem). Je to 20 minut jízdy od stanice metra B (Zličín) a také pouhých 30 minut od letiště.

Pro více informací a obrázky, prosím, kontaktujte mě telefonicky / e-mailem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB