Prodat Domek, Hostivice Prague west, Central Bohemian Region, Cesko, Hostivice

Prodat - Cod. 30753

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Nabízím k prodeji RD v Hostivici - Praha západ se zastavěnou plochou 218 m2, celková ploch pozemku 996m2. Kolem domu je udržovaná, vzrostlá , okrasná zahrada .

Dispozice domu:
Přízemí : zádveří s menší šatnou, hala spojená s obývacím pokojem a jídelnou, samostatná kuchyň s prostornou spíží, prostorná koupelna s vanou a WC, pokoj/pracovna, krbové těleso obložené mramorem, dubové samonosné schodiště do podkroví,z části zastřešená terasa přístupná z jídelny , garáž s automatickým ovládám vrat pro 2 vozy, spojená skladovým prostorem a půdou na celým prostorem garáže.

Podkroví: ložnice se šatnou a malým skladem, 2 dětské pokoje, lodžie přístupná z dětských pokojů. pracovna, prostorná koupelna s vanou sprchovým koutem

Vybavení: ALARM s připojením na PCO, topení elektrické, ohřev vody 2 el, bojlery 2x175 l, umístěné v garáži, možno využívat samostatně), teplovodný kabel proti zámrazu,vybavení kuchyně varná deska,zabudovaná trouba a myčka, vše AEG, samostatná studna s přečerpáváním vody do zásobníku v garáži určená k zalévání zahrady měsíční náklady na provoz cca 5 000 Kč + náklady za připojení na PCO cca 600 Kč měsíčně

Poloha:
Nemovitost se nachází v klidné lokalitě na samém okraji Prahy, v těsné blízkosti přírodní rezervace Hostivické rybníky, která poskytuje možnost vycházek, cyklistiky atd.
Oblast je mimo vzletový i přistávací koridor Václava Havla , přitom v dojezdové vzdálenosti 10 minut od letištního terminálu.
V blízkosti je nákupní centrum Metropole Zličín a Šestka. V místě je ZŠ, MŠ a , gymnázium, dále veškerá lékařská péče ( 2 polikliniky, stanice záchranné služby s dojezdovou časem 3 minuty v oblasti Hostivice), TESCO, Lidl, PENNY Market, pošta, ve vzdálenosti 10 minut je obchodní centrum Metropole Zličín a Šestka. Jsou zde veřejně přístupná sportoviště ( Sokolovna, tenisové kurty, fotbalové , dětská hriště….)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB