Prodat Domek, Litoboř, Východní Čechy, Cesko, Litoboř 88

Prodat - Cod. 31755

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1477 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Nabízíme k prodeji krásnou chalupu s možností trvalého bydlení v obci Litoboř, kraj Východočeský, okr. Náchod, nedaleko Babiččina údolí.
Objekt se nachází v klidné části obce. Příjezdová komunikace je obecní-asfaltová, vjezd na pozemek je zajištěn automatickými posuvnými vraty za kterými se nalézají 2 parkovací stání.
Rozloha rovinatého oploceného pozemku je 1477m2, zastavěná plocha činí cca 240m2. Orientace JVZ. Z JV strany je pozemek lemován přilehlým potokem. Objekt byl průběžně udržován a rekonstruován. Kromě běžné údržby, nevyžaduje žádných větších investic. Vlastní objekt je tvořen 1.NP, kde se nalézá nová zděná kuchyň se všemi spotřebiči, komora, sociální zařízení + wc.
Dále je zde prostorná předsíň a druhá komora. Dominantou přízemí je velkorysý obývací pokoj s krbovou vložkou obloženou kachlemi. V části 2.NP se nachází 1 průchozí pokoj a 2 samostatné ložnice, vše zatepleno a obloženo dřevem. Objekt je vytápěn kombinací krbové vložky, zabudované peletové vložky a el.
přímotopy se sníženou sazbou. Elektro 240/400V rozvody v mědi, voda a kanalizace nově v plastu.
Dům byl zrekonstruován v roce 2016.
Zásobování pitnou vodou je z městské přípojky, na pozemku je navíc vrtaná studna 24m s čerpadlem. Ke stavbě přináleží také stodola, jež je součástí hlavního objektu a kůlna pro sklad dřeva.
Venkovní sezení je zapracováno jako kryté, umožňující posezení i v méně příznivém počasí. Ze sezení je výhled do zahrady a obloukovým oknem do zastřešeného bazénu 4,5x3x1,5 m, jež je v přechodovém období vyhřívám tepelným čerpadlem. V dochozí vzdálenosti jsou lesy, Babiččina vyhlídka, mnoho dalších zajímavých turistických možností, ať pěšky nebo na kolech.
Přibližně deset kilometrů od místa se nachází vodní nádrž Rozkoš, 15 km je do Polska, Kudowa Zdroj.

V případě zájmu, máme více fotek.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB