Prodat Třípokojový, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cesko, Ondřejská 42, Karlovy Vary

Prodat - Cod. 24234

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 64 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

Prodej slunného bytu 3+1/64m2/osobní vlastnictví/ v lázeňském centru K. Varů s krásným výhledem na historické jádro lázeňského města a jeho dominanty v těsné blízkosti Vřídla, obou kolonád, Mozartova parku i vycházkových tras do lázeňských lesů.

Byt situovaný v 1.NP secesního domu je v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci.Jeho dispoziční uspořádání však umožňuje jakoukoliv úpravu v duchu moderních standardů bydlení.

Byt sestává z prostorné centrální haly, tří pokojů, kuchyně a samostatné toalety. Všechny místnosti mají přímý vstup z předsíně, ze dvou sousedících pokojů je možné vytvořit velký obytný prostor. Orientace hlavních obytných místností je na jihozápad s výhledem na lázně, okno kuchyně a další místnosti směřuje na východ, do klidného nádvoří. Byt má vysoké stropy, původní profilované kazetové dveře a dřevěná špaletová okna. Podlahy dřevěné (zčásti kvalitní dubové parkety) a keramické (dochovaná mozaiková dlažba v hale). Vytápění bytu je lokální plynové (tělesa WAW), ohřev TUV plynovou karmou.

Činžovní dům s historickým názvem „König von Italien“, ve kterém se zachovala řada krásných řemeslných prvků, je v dobrém technickém stavu, má opravené a čisté vnitřní prostory a dále prochází postupnou renovací, v plánu je oprava cenné secesní fasády. Dům má dobře fungující společenství vlastníků a bezproblémové sousedské vztahy. Vlastní parkovací místa na vyhrazených parkovacích stáních jsou k dispozici přímo před domem.

Provozní náklady bytu činí cca 3.500 Kč/měsíčně, z toho výše plateb do fondu oprav a fondu služeb společenství 1.200 Kč/měsíčně a zálohy na plyn a elektřinu cca 2.300 Kč/měs. v závislosti na spotřebě.

Občanská vybavenost v blízkém dosahu, zastávka MHD 150 m od domu.

Velmi příjemné místo pro vlastní bydlení nebo zajímavá investice do nemovitosti v lázeňské zóně s dobrým potenciálem budoucího zhodnocení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB