Prodat Venkovská usedlost, Josefov u Hodonina, South Moravian Region, Cesko, Josefov

Prodat - Cod. 33971

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 36 m²
  • Pocet pokoju: 1 + attic
  • Podlazí: 2

Nabízí se k prodeji k prodeji vinný sklep s vinohradem v obci Josefov u Hodonína. Josefovské sklepy jsou krásné, tiché a romantické místo, sousedící s turistickými sklepy Nechory v Prušánkách a v blízkosti jiných zajímavých míst na trávení volného času (Lednicko-Valtický areál, UNESCO, nebo Velkomoravské Mikulčice, mezi mnoha dalšími).
Pozemek je situován na kouzelném místě s výhledy za Slovenskou hranici a lužní lesy řeky Moravy. Dům je zasazen v malebné krajině vinných sklepů, na okraji obce Josefov (15 min chůze) a v blízkosti krásného lesíku s houbami a srnkami, které často zahlédnete. Dispozičně dům sestává ze sklepní části, kterou tvoří samotný vinný sklep s permanentní teplotou 12 °C, nad kterým je přízemí s pracovním prostorem "press house" ve vstupní hale a samostatným pokojem (skvělým prostorem pro oslavy spojené s dobrým vínem) s kvalitním Petra topením na dřevo. Celková podlahová plocha domu představuje 36 m2 plus 275 m2 okolního pozemku registrovaného jako orná půda.
Za domem je odumírající vinohrad (734 m2) po jehož odstranění si nový majitel může sám vybrat své oblíbené a vhodné odrůdy, vysadit ovocný sad nebo využít tento krásný prostor pro jiné účely. Pozemek je extrémně dobře situován pro pěstování révy díky kvalitní půdě a svou chráněností před mrazy.
Objekt samotný prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2010, kdy byly vyměněny rozvody elektřiny a vody, přistavena nová koupelna se švédskou eko toaletou, stylovou černou břidlicí na stěnách i podlaze a prostorným sprchovým koutem. Dům je napojen na obecní vodovod. Dosavadní majitelé užívali pouze eko prostředky vhodné k přímému vstupu do půdy nebo po cestě přes pískový záchyt samo-vsáknutím do půdy ze sprchového koutu. Takto se eliminuje problém připojení na kanalizaci. Topení je již zmíněnými kamny instalovanými v roce 2010.
Dům je ideální pro další rekonstrukci dle vlastního vkusu: půdní prostor naskýtá skvělé řešení pro ubytování. Nemovitost je připravena k okamžité produkci vína i k posezení s hosty či rodinnou. Pro více informací, stejně tak jako prohlídku, prosím kontaktujte mne nejdříve na email jana.darmo@gmail.com.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB