Prodat Vila, Теплице, Ústí nad Labem Region , Cesko, Karla Čapka 3

Prodat - Cod. 39476

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 870 m²
  • Pocet pokoju: 14
  • Podlazí: 3

Vážená paní / vážený pane,

Píšu vám jménem realitní společnosti Elvo Property a.s.
Předmětem mého kontaktování je, že před pár týdny jsem dostal úžasnou historickou vilu na prodej v termálních lázních Teplice, Česká republika.

Byl bych opravdu rád, kdybyste se podělili o odkaz a informace uvedené níže mezi svými kolegy nebo lidmi, o kterých byste mohli mít zájem. Možná by bylo možné najít spojení s kupujícím. Samozřejmě v případě prodeje nemovitosti prostřednictvím vašeho kontaktu nabízíme finanční náhradu.

Odkaz - Villa Teplice

Detailní informace:

Reprezentativní vila z konce 19. století, která se nachází v prestižní části Teplic, je dílem jednoho z předních německých architektů té doby, Herrmanna Rudolfa. Nákladná rekonstrukce, kterou dům prošel v roce 2017, umožnila vyniknout v prvcích symboliky a dekadence z období největšího rozšíření secese.
 
Vila má podlahovou plochu 870 m2 a skládá se ze 14 pokojů, 4 koupelen s podlahovým topením, 6 samostatných toalet a dostatečně velkého sklepa. V prvním patře se nachází vstupní hala, čtyři pokoje a samostatná relaxační místnost se saunou, masážním pultem, kuchyní a koupelnou. Dominantou celého domu je dubové schodiště s původním zábradlím z tepaného železa. Uprostřed schodiště je křišťálový lustr o délce sedm a půl metru. Výrazným pokojem v prvním patře je taneční sál s italským mramorovým krbem, dále je zde relaxační salonek, velká kuchyň s jídelním koutem, ložnice s vlastní šatnou a koupelnou a samostatně koupelna pro hosty. Klimatizace je umístěna v podkroví, které se skládá z pěti pokojů a dvou koupelen. K dispozici jsou dřevěné balkony, z nichž některé spojují jednotlivé pokoje.

Udržování charakteru vily bylo důležitou prioritou při velké rekonstrukci v roce 2002, kdy byla nová břidlicová střecha, fasáda a trámové stropy nahrazeny železobetonem. Interiér domu byl během roku 2017 vysoce kvalitně revitalizován. Kromě italských tapet se některé pokoje mohou pochlubit benátskými štukovými stěnami.
V jedné z nižších místností dovezených z Vídně je 120 let staré klavír. Z tohoto města pochází i lustr Orion. Masivní nábytek Simex byl přinesen z Rumunska. V domě je alarm a celý pozemek je pod dohledem kamerového systému. Na pozemku je vyhřívaná dvoupatrová garáž pro dvě auta.
 
Město Teplice je známé především jako významné lázeňské místo ležící 15 km západně od Ústí nad Labem a 74 km od hlavního města Prahy, v povodí mezi Českými středohoří a Krušnými horami. První dochované zmínky o termálních pramenech pocházejí z roku 762, ale zmínky o městě se datují až do roku 1057.
 
Pořízení vily je možné také formou nákupu obchodního podílu.
VIDEO: youtube.com/watch?v=SKa9SiS8pRs&feature=youtu.be

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB