Prodat Dům, Hradec Kralove, Hradec Králové Region, Cesko, Skalice

Prodat - Cod. 43209

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 1192 m²
  • Pocet pokoju: 6+1
  • Podlazí: 2

Hledáte zajímavou investiční příležitost? Chcete bydlet v přírodě a zároveň v bezprostřední blízkosti Hradce Králové? Speciálně pro vás mám aktuálně velmi zajímavý rodinný dům s jezírkem a další budovu s mnoha různými aplikacemi.

Rodinný dům cca 190 m2 6+kk s udržovanou zahradou plnou zeleně 1152 m2 a dalším objektem 80 m2, který je v současnosti využíván jako garáž se zimní zahradou, nabízí budoucím majitelům všestranné využití. Hlavní dům lze využít jako vícegenerační dům nebo jako obchodní prostory. Druhé bydlení lze jednoduše přestavět na plnohodnotné bydlení s možností pronájmu či využití pro rodiče nebo např. jako sídlo firmy. Velkou zahradu lze snadno rozdělit mezi dva domy a má dva samostatné pozemky.

Dům je ihned připraven k nastěhování bez nutnosti dalších investic. Výborná poloha obce zajišťuje dobré dopravní spojení do Hradce Králové (8 km), do HK je přímé autobusové spojení.

Dům má nižší náklady na bydlení, než je u této velikosti obvyklé a díky možnosti přitápění dřevem s rozvodem tepla do dalších místností nabízí i komfort moderního bydlení, neboť obývací pokoj s kuchyní a koupelnou má i podlahové vytápění . Studna sloužící k zavlažování šetří vodu a dovnitř jde i drenáž z domu, takže jste maximálně šetrní k životnímu prostředí. Jezero s jesetery slouží jak ke koupání, tak i jako zásobárna 60 m3 vody při déletrvajícím suchu.

Pokud by Vám takto velký pozemek nestačil, je zde možnost pronájmu dalších 600 m3 obecního pozemku za 600 Kč/rok, kde je skleník a dětské hřiště.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a měli byste zájem o prohlídku nebo více informací, neváhejte mě kontaktovat. Rád bych Vám představil aktuálně nejlevnější variantu financování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB