Prodat Dvoupokojový, Prague, Prague, Cesko, Rohanske nabrezi

Prodat - Cod. 41008

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 127 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Good

Tento prostorný byt s balkonem, 2 parkovacími místy v garáži a sklepní úložnou jednotkou se nachází ve 3. patře zabezpečené rezidence s velkým nádvořím upraveným do parku v japonském stylu. Moderní rezidenční komplex se nachází v lokalitě na hranici Nového Města a Karlína v bezprostřední blízkosti centra města.

K vybavení patří podlahy bez prahů z tvrdého dřeva, velkoformátová dřevěná okna, mramorová koupelna, kompletní kuchyň s centrálním ostrůvkem a bezpečnostní vstupní dveře. Ústřední topení. Kupní cena zahrnuje vnitřní vybavení, 2 parkovací stání v garáži a sklep. Rezidence byla dokončena v roce 2007; 24hodinová recepce a bezpečnost zaručují bezpečnost a soukromí.

Poloha mezi nábřežím Vltavy na ostrově Štvanice a památkovou zónou Karlína poskytuje pohodlný přístup do škol, obchodů, restaurací, kaváren nebo bistrů i na zastávky metra a tramvají. V docházkové vzdálenosti najdete také přestupní stanici a autobusové nádraží Florenc. Oblíbená čtvrť Karlín nabízí širokou škálu kulturních aktivit, například v Karlínském fóru nebo v Kasárně Karlín. Nedaleko se nachází vstup do rozlehlého parku na vrchu Vítkov a hned vedle budovy vede cyklostezka, která vede až k severozápadnímu okraji Prahy mimo hlavní silnice.

Interiér 120 m2, balkon 7 m2.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB