Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Prague, Prague, Cesko, Betlemska

Prodat - Cod. 27637

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

1. Restaurace se 120 místy k sezení. Tradiční česká kuchyně.
2. Pivovar pro výrobu piva. Tradiční české pivo.
3. Bar s VIP zónou.K prodeji nabízíme tři objekty buď jako celek, nebo zvlášť. Zvlášť bar, zvlášť restaurace a zvlášť pivní výroba. Každý objekt je zapsán na jinou firmu a má zvlášť uzavřenou nájemní smlouvu. Každý objekt se prodává za svoji stanovenou cenu.
Restaurace 190 000 Euro
Pivovar 165 000 Euro
Bar 155 000 Euro
V případě koupě byznysu celkem (restaurace, pivovar a bar) nabízíme slevu 10%.
Také nabízíme variantu prodeje obchodního podílu ve výši minimálně 51%.
Cena obsahuje: právnické služby, založení pro kupujícího nové právní osoby, využití obchodní značky dle licenční smlouvy. Po uzavření obchodu nabízíme na 6 měsíců pomoc při řízení provozu objektů (nabízíme služby provozního). Dle přání kupujícího lze ponechat celý pracovní tým.
Nabízené objekty mají celkovou plochu více než 500 m2. Objekty vybaveny klimatizačními systémy, vzduchotechnikou, kamerovým monitorovacím systémem, audio-video systémem, satelitní a obyčejnou televizí, poplachovou signalizací. Restaurace je zařízena v gotickém stylu středověké Prahy, exkluzivní nábytek vyrobený ze slovenského dubu s ručním kováním, lampy a lustry jsou také vyrobeny ručně z kovu na zakázku. Kuchyň je vybavena moderním zařízením. Objekt je dvoupodlažní: bar, část restaurace a letní terasa jsou v přízemí, druhá část restaurace a pivovar se nachází v suterénu. Restaurace a bar mají dva vchody. K dispozici jsou dva nákladní výtahy a jeden osobní.
Pivovar vyrábí 50 000 litrů piva za rok. Pivovar se nachází v centrální hale, má měděný povrch a je součástí interiéru. Pivovar vaří tři druhy piva: světlé, tmavé a speciální.
Bar má dvě zóny: luxusní barový prostor pro 30 osob a VIP salonek pro 12 osob. Bar a restaurace jsou plně vybavené nádobím a zařízením.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB