Prodat Domek, Ricany, Prague, Cesko, Ricany

Prodat - Cod. 40838

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 164 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: New building

Luxusní moderní vila, postavená v roce 2014, s dispozicí 4 + kk (130m2) se samostatným altánem 1 + 1 (34m2) na pozemku 750m2.
V prvním patře vily:
- chodba s vestavěnou skříní, WC s umyvadlem, prostorný obývací pokoj s okny orientovanými do tří hlavních směrů (východ, jih, západ), kuchyňský kout a vstup na terasu a zahradu.
Ve druhém patře: tři ložnice, koupelna, samostatné WC.
Vše se děje s chutí a ve vysoké kvalitě. Všechny pokoje mají vestavěné skříně. Vytápění je zajištěno radiátory nebo podlahovým vytápěním. Díky kvalitní izolaci a tepelnému čerpadlu je údržba skříně omezena na minimum. Okna jsou vybavena kromě sítí proti hmyzu také vnějšími elektrickými žaluziemi na ovládacích prvcích.
Kromě toho se na pozemku nachází zrekonstruovaný altán, který má kuchyň, sprchu, WC. Chata může sloužit jako altánek pro hosty.
Dopravní spojení do Prahy zajišťuje řada autobusových a vlakových linek a do centra Prahy se dostanete za 30 minut.
K dispozici je veškerá občanská vybavenost. Důrazně doporučujeme tento dům nejen pro jeho výraznou a vysokou kvalitu a design, ale také pro jeho strategickou polohu v Rzhichany, městě, které bylo prohlášeno za „nejlepší město pro život“, podle průzkumu známého mezinárodního společnost Deloitte.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB