Prodat Domek, Velen, Prague, Cesko, Velen

Prodat - Cod. 40840

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 175 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: New building

Exkluzivní bungalovový dům se nachází pouhých 17 km od Václavského náměstí.
Pozemek je rovinatý, oplocený, takže soukromí je zaručeno. Vnitřní dispozice 5 + kk nabízí světlé a prostorné pokoje, kde jsou 4 ložnice (25,16,12 a 12 m2), šatna vybavená nábytkem, obývací pokoj propojený se zařízenou kuchyní 50 m2, 2 koupelny 16 a 6 m2, 2 samostatné toalety, velká hala, vedle kuchyně je komora, pokoj. Před domem je dostatek parkovacího místa pro další 3 auta.
Dům je vybaven systémem rekuperace vzduchu, tepelným čerpadlem, vyhřívanými podlahami, studnou, inteligentním ovládáním tzv. „Inteligentního domu“, bazénem vyhřívaným na 30 ° C, LED osvětlením, kuchyňskými spotřebiči, automatickým zavlažováním zahrady a inteligentním venkovní žaluzie. V domě je připojení na internet v každé místnosti, včetně Wi-Fi, TV a satelitního rozvodu, audio kabely s reproduktory v obývacím pokoji a v koupelně, v garáži pro dvě auta jsou 2 zásuvky pro nabíjení elektromobilu.
Obývací pokoj může být okamžitě přeměněn na multimediální centrum nebo propojen se zahradou s přímým přístupem k bazénu. Bazén je obklopen udržovanou zahradou se vzrostlými exotickými stromy, jako jsou mrazuvzdorné palmy, banánovníky, juka nebo bambus. Cítíte se jako na dovolené. Velkolepá luxusní koupelna o rozloze 16 m2 má infrasaunu, volně stojící vanu, velkou sprchu a stěny zdobí benátská omítka a skutečný kámen.
Na pozemku se nachází studna o hloubce 30 m, jímka 7m3 na dešťovou vodu a automatické zavlažování. Voda ze studny může být použita jak k spláchnutí na toaletu, tak k doplnění jímky nebo bazénu.
Budova je zděná, včetně příček, zateplena 20 cm polystyrenem, betonová dlažba, okna s trojitým zasklením, bezrámové dveře, na podlaze je převážně italská dlažba a ve 3 pokojích 8 mm kvalitní laminát.
Toto místo je vhodné i pro rodiny s dětmi. Ve vzdálenosti 200 m od domu se nachází nová základní škola, školka. Tato oblast nabízí mnoho příležitostí k aktivnímu odpočinku - cyklistické trasy, ohrádky, fotbal, tenis atd. Autobus číslo 37 vám dává možnost dostat se ke stanici metra.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB