Prodat Jednopokojový, Prague, Prague, Cesko, Krizova

Prodat - Cod. 40944

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 104 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Mimořádný, plně vybavený byt 2 + kk s parkovacím stáním v garáži. Byt se nachází ve 3. patře malé rezidenční rezidence s výtahem v atraktivní lokalitě v Praze (Smíchov). Byt zabírá celé patro, což zaručuje krásný panoramatický výhled na Prahu.
Veškeré vybavení a materiál odpovídá nejnáročnějším představám o moderním bydlení. Celý byt je vybaven systémem smart home loxone, který umožňuje dálkově ovládat vytápění a klimatizaci, závěsy, ventilaci, připojení k meteorologické stanici s možností ovládání přes iPad a podobně.
Interiér bytu sestává z otevřeného obývacího pokoje s vybavenou kuchyní v bílém stylu a jídelny s přímým vstupem na prostornou terasu s jedinečným výhledem na panorama Prahy. Dále je zde designová koupelna s vanou a sprchou, samostatná toaleta, ložnice s výhledem do zeleně, vstupní hala a prostorná šatna, úklidová místnost.
V bytě je vybavená kuchyň, designový jídelní stůl s křesly, hliníková okna s izolačním trojsklem s dokonalým tlumením hluku, nastavitelné žaluzie, podlahové topení, stropní chlazení, audio rozvody s přípravou na instalaci audio systému.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB