Prodat Třípokojový, Prague, Prague, Cesko, Smrckova

Prodat - Cod. 40848

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: New building

Nabízíme k prodeji nový byt s velkou terasou a krásným výhledem na řeku, který se nachází ve 3. patře bytového domu na poloostrově obklopeném dvěma rameny řeky Vltavy. Budova je součástí nově postaveného rezidenčního komplexu DOCK Marina Boulevard s nepřetržitě otevřenou recepcí, ostrahou, parkováním a přístavem pro soukromé lodě v postupně se hojící pobřežní oblasti na hranici Karlína a Libně. Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v bezprostřední blízkosti, v docházkové vzdálenosti od stanice metra a tramvajové zastávky Palmovka. Aktivní odpočinek zajišťují Thomayerovy zahrady s levitským mlýnem, golfové hřiště a sportovní centra s tenisovými kurty. Kulturní scénu zastupuje například nedaleké divadlo pod Palmovkou a galerie Dox.
Interiér bytu sestává z prostorného obývacího pokoje s kuchyní a terasou s krásným výhledem na řeku a okolní zeleň, 2 samostatné ložnice, koupelna (vana, WC, sprcha), samostatná toaleta, prostorná chodba .
Vynikající vybavení a design, inteligentní správa domu, dřevěné podlahy, dlažba, zabezpečené vchodové dveře, velká okna, ústřední topení - podlahové topení, centrální vypínač, úschovna kočárků a kol, výtah, vstup na čipy do budovy, kamerový systém. V ceně je 1 parkovací místo v podzemní garáži.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB