Prodat Více než 5 pokojů, Praga, Prague, Cesko, Holečkova

Prodat - Cod. 40888

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 199 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 8
  • Majetkové poměry: New building

Exkluzivní byt s dispozicí 5 + KK o rozloze 173 m2 s terasou 26 m2. Byt zabírá celé osmé patro, jeho terasa směřuje na jih a nabízí jedinečný panoramatický výhled na zelený svah pokrytý ovocnými zahradami. Do bytu je přístup přímo z výtahu nebo z přistávací plochy.
Byt se prodává ve standardu Shell & core, to znamená bez podlah, interiérových dveří, obkladů, vodovodní instalace, parapetů atd., Aby si jej nový majitel mohl plně přizpůsobit svému vkusu. Dřevěná okna jsou vybavena hliníkovými vnějšími roletami s elektrickým ovládáním. Standard dále zahrnuje přípravu na chlazení ve všech obytných místnostech, přípravu na krb v obytném prostoru, přípravu na instalaci inteligentního domu. Byt je orientován na jih, západ a sever. V bytě si můžete koupit suterén a dvě garáže pro parkování.
Projekt PALATA v Holečkově ulici se nachází v Strahově, v mnoha ohledech atraktivní lokalitě a poskytuje klidné bydlení v blízkosti Kinského zahrady, nedaleko centra Prahy. Jedná se o tradiční rezidenční čtvrť s dobře zavedenými obchody, službami, dopravními linkami a všemi ostatními prvky infrastruktury. Nákupní a kulturní centrum Anděl je snadno dosažitelné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB