Prodat Vila, Trnova, Prague, Cesko, Trnova

Prodat - Cod. 40936

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 275 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: Excellent

Nabízíme k prodeji krásný vilový dům 5 + KK s dvojgaráží a velkou upravenou zahradou, který se nachází v atraktivní, zcela klidné lokalitě v obci Trnová, 20 minut autem od centra Prahy.
Vila nabízí prostorný obývací pokoj s otevřenou kuchyní a jídelnou, 3 ložnice, 2 šatny, 2 koupelny, jedna s rohovou vanou, druhá se sprchou, kabinetem a technickou místností. Garáž pro dvě auta je přístupná přímo z interiéru. Rozvržení lze upravit podle možností.
Vila zahrnuje klimatizační systém, velkoformátová okna s přístupem do zahrady z každého pokoje, kvalitní vytápěné dřevěné podlahy, elektronický alarm, sušičku a pračku, automatické zavlažování zahrady a bránu příjezdové cesty s dálkovým ovládáním.
Obec Trnová u Jíloviště leží 12 km jižně od Prahy. Bydlení v této lokalitě nabízí široké možnosti relaxace (jízda na koni a cyklistice, golf, houbaření, rybolov, v zimě běh na lyžích). Dopravní spojení příměstským autobusem ze Smíchovského nádraží, asi 35 minut autem od centra Prahy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB