Prodat Dům, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cesko, Libusina

Prodat - Cod. 41066

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 650 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 5
  • Majetkové poměry: Excellent

Nemovitost se nachází ve velmi lukrativní lokalitě s výbornou dopravní dostupností. V blízkosti jsou známá lázeňská střediska a hotely (Hotel prezident, Karlsbad Grande Madonna, lázeňský hotel Schlosspark). Nedaleko je také jedno z nejlepších fitness center ve městě, tenisové kurty, mezinárodní škola a mnoho dalšího.
Budova s výtahem obsahuje 8 jednotek od 50 do 120 m2, vstupní halu s recepcí, kotelnu a technickou místnost. Dům je obklopen vlastním pozemkem o rozloze 138 m2 a poskytuje 3 parkovací místa pro auta. Zastavěná plocha pozemku je 180 m2. Apartmány jsou ve výborném stavu, plně zařízené a vybavené všemi potřebnými elektrickými spotřebiči, včetně kuchyňských linek. Budova prošla v roce 2017 kompletní rekonstrukcí, při které byly použity vysoce kvalitní materiály a moderní technologie. Byla vyměněna veškerá komunikace, střecha, elektřina a dřevěná eurookna. Je nainstalován moderní výtah. Vytápění a ohřev vody se provádí centrálně (vlastní plynová kotelna s moderním vybavením).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB