Prodat Třípokojový, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cesko, Mattoniho nábřeží 694/50, Karlovy Vary - Drahovice

Prodat - Cod. 43263

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 81 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 5

Pro Vás exkluzivně v nabídce pěkný byt s dispozicí 3+KK, nacházející se v 5. nadzemním podlaží moderního komplexu "Residence Mattoního Nábřeží" s výtahem, v klidné lokalitě. Budova byla dokončena v roce 2021.

Celková plocha bytu činí 81 m2 a je v perfektním stavu. Byt je celkově zařízený a použité materiály jsou nejvyšší kvality. Okna jsou plastová a v bytě jsou laminátové podlahy. Byt je orientovaný na jihozápad a je velice světlý a slunečný. Byt se skládá z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 2 ložnic, koupelny a WC. Z obývacího pokoje a jedné z ložnic je východ na balkon.

K dispozici bydlících komplexu v budově je kočárkárna.

Je možnost dokoupení parkovacího místa ve dvoře budovy.

Residence Mattoního Nábřeží je moderní projekt s 99 novými byty s výbornou dostupností jak do centra Karlových Varů, tak i do okolní přírody, a to jak na kole, tak pěšky. Kolaudace druhé etapy, ve které se nachází nabízený byt, proběhla v roce 2021.

Dodávka tepla je zajištěna dálkovým topením.
Strategická poloha zajišťuje pohodlné spojení do zaměstnání, škol, obchodů, kulturních institucí a blízkého centra. Rodiny s dětmi uvítají nejhustší síť školek a škol v této lokalitě. Příroda v okolí města je snadno dostupná jak na kole, tak pěšky.

Nabízený byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do města i do přírody. Doporučujeme prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB