Prodat Domek, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cesko, M. Rovenské

Prodat - Cod. 41057

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 725 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Luxusní vila na prodej o celkové rozloze 725 m2, na pozemku 2 052 m2, plně oplocená. Na území se nachází prostorná garáž o rozloze 85 m2, která vám umožní zaparkovat až tři auta. Parkování pro další auta je možné před garáží.
Rozložení.
1. patro: vstupní hala, šatna, velká hala s masivním dubovým schodištěm, ložnice s vlastní koupelnou a toaletou. Obytná část je rozdělena na část s krbem, posezením, jídelnou s plně vybavenou kuchyní. Kromě toho se v přízemí nachází prostorná tělocvična o velikosti 120 m2, která zahrnuje finskou saunu, sprchu a toaletu. Na patře je také komora, technická místnost a prádelna.
2. patro: 3 ložnice, každá s vlastní koupelnou a šatnou a vstupem na balkon, velká hala, 2 kanceláře.
podkroví: pokoje lze použít jako obytné, výška stropu je až 3 m. The
vila je cihlová (Porotherm), fasáda je zateplena minerální vlnou. Okna s trojitým zasklením, masivní modřínové rámy, plné dveře, podlahy z dubového / javorového dřeva, italské a španělské dlaždice a dlaždice, italské tapety. Vytápění plynovým kotlem, ohřev teplé vody solárními panely.
Velmi klidná lokalita s nádherným výhledem a výborným spojením do centra města. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu (autobusové zastávky, supermarkety, škola, pošta).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Caldor
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB